Terras kriebels? 10x terrassen door heel Nederland - JAM! Horeca
BLOG.
terras

Terras kriebels? 10x terrassen door heel Nederland

Het zonnetje heeft zich veel laten zien de afgelopen weken. En dat betekent dat het bij heel Nederland weer begon te kriebelen. Terraskriebels, welteverstaan. En vandaag is voorlopig de laatste dag goed weer, dus snel de hort op! Om jou en je terrasdrang te helpen, zetten we de top 10 leukste terrassen van onze nieuwste relaties voor je op een rij.

Sissi's

Drankjes doen op een voormalig schoolplein is mogelijk op het terras van Sissi’s.

Aan de Amsterdamse Amstel

Bij Sissi’s Expo-Resto draait het veelal om kunst en sfeer. Drink hier in de ochtend je koffie op het door graffiti omringde terras, en geniet in de middag van streetfood zoals flatbread met za’atar olie, baba ganoush en/of hummus met salsa verde.

Mr Treublaan 1
1097 DP Amsterdam

All over Amsterdam

Voor pannenkoeken in het zonnetje moet je bij PANCAKES Amsterdam zijn. Met hun vier locaties kun je kiezen waar je het liefst geniet van een Hollandse of Amerikaanse pannenkoek. Waar ga jij zitten? Bij de Westermarkt, Centraal Station, de Zuidas of de Negen Straatjes?

Aan de Amsterdamse Gracht

TEDS Prinsengracht, in het historische hart van de Jordaan, heeft voor jou een all-day brunch klaarstaan. Zin in wafelfrietjes en cocktails in de ochtend, of juist rond 4 uur ’s middags behoefte aan een gepocheerd eitje of fruitige yoghurt? Teds is the place to be.

Prinsengracht 178H
1016 HB Amsterdam

De Veganees

Pak het zonnetje én Aziatisch streetfood mee bij de Veganees.

Amsterdam West

De Veganees in Amsterdam-West serveert jou het lekkerste vegetarische steetfood uit verschillende Aziatische keukens. Helemaal gezellig, want je doet hier aan shared dining. Neem er een van de kleurrijke cocktails bij en het feest kan beginnen.

1e Constantijn Huygenstraat 45
1054 BS Amsterdam

Breda

Gastrobar De Markt in Breda beschikt ook over een groot terras. De hele dag door kun je hier kazen, charcuterie en hapjes van de uitgebreide borrelkaart bestellen. En mocht je hier willen blijven zitten tot de zon onder is, dan kan dat onder hun heaters en verwarmde kussens en dekentjes!

Veemarktstraat 2
4811 ZE Breda

THOMS

Klaar met terrassen maar nog niet klaar om te gaan? THOMS heeft ook een underground bar!

Rotterdam

Restaurant en bar THOMS is gelegen in de gezellige drukke Meent. Zoals ze zelf constateren: ‘Bij ons drink je in de ochtend het lekkerste bakje koffie en op ons zonovergoten terras kan je heerlijk lunchen en borrelen met kleine en grote gezelschappen.’ Van maandag tot zondag kun je hier heerlijke burrata op toast, dungesneden entrecôte of brie & bacon tosti’s bestellen. Langsgaan!

Meent 129 – 131
3011JH Rotterdam

Nijmegen

Bij Restaurant Nibbles in Nijmegen kan je ook genieten van de combinatie zon en goed eten. Op de lunchkaart staan tuna melt sandwiches, burrata pesto salades en tosti’s met pittige chorizo.

Ganzenheuvel 1
6511 WD Nijmegen

Rozendaal

Een prachtig uitzicht vanaf het terras heb je bij Bistrobar Beaune in Rozendaal. Je kijkt hier uit op Kasteel Rosendael en het bijbehorende park. In deze omgeving kom je heerlijk tot rust en kan je ondertussen genieten van de Franse keuken en heerlijke wijnen.

Beekhuizenseweg 1
6891 CZ Rozendaal

Hotel Pauw

Bij Hotel Pauw is het bruisend terrassen met een beat.

Nijmegen

Hotel Pauw in Nijmegen is er voor de mensen met honger, stellen ze. Dit bruisende city-hotel heeft een streetfood bar waar ze de hele dag ontbijt, lunch, diner, borrel & cocktails uitserveren. Je kan hier op het terras bijkomen van de avond ervoor, of juist de nieuwe avond starten onder het genot van een Pearly Peacock Cocktail.

Grote Markt 38-40

6511 KB Nijmegen

Tilburg

Villa Pastorie in is gelegen aan de Piushaven van Tilburg. Het bed-, boot-, brunch- en borrelplekje is als het ware de huiskamer van het havengebied. Je kunt hier buiten op het terras bruinen in de zon, maar ook in hun bijzondere TuinKas: een sfeervol ‘binnen-buiten’ plek met open zicht op de tuin en Villa Pastorie.

Hoevenseweg 2

5017 AE Tilburg

Op de hoogte blijven?

JAM! werkt al jaren samen met horecazaken zoals Ron GastrobarRenato’s en The Harbour Club. Kom er meer over te weten via onze nieuwspagina en social media (InstagramFacebookLinkedIn). Zo lees je hier het meest recente artikel over alle relaties die in de Gault&Millau gids staan.