Pagina's
- home
- Payroll voor de horeca1.0
- Afspraken
- Contact
- De specialist in horecapersoneel
- Vacatures
- Algemene voorwaarden
- Privacy- en cookieverklaring
- Over ons
- Sitemap
- Contractgegevens Nieuwe Werknemer
- Bedankt bespaarcheck
- Landingspagina Bespaarcheck
- Welke Arbeidsvoorwaarden Toepassen (WAT)
- Tijd om te knallen!
- Blogs
- Prijzen
- Veelgestelde vragen
- Cookie Policy
- Nieuws-oud
- Privacyverklaring
- Nieuws1
- Klantcases
- Een horecabedrijf starten
- Inschrijfformulier
- Sociale verantwoordelijkheid
- HR Management voor de horeca
- Hoe vond je het gaan?
- Ron Blaauw en JAM!: de samenwerking
- Offerte
- Van eigen verloning naar JAM!: Jordi van der Geest, CFO The Harbour Club en Horeca Groep Leiden
- Welkom bij JAM!
- Van een andere payroller naar JAM!: UMH
- Opleidingen en trainingen voor de horeca
- Recruitment door JAM!
- Recruitment en Detachering voor de horeca
- test
- Kennisbank
- Inschrijfformulier medewerkers Pokébros
- Register
- Brochure
- Verzuim Management voor de horeca
- Downloads
- Van een andere payroller naar JAM!: Brouwerij Troost
- Bedankt!
- Overstap naar JAM!
- Deats Recruitment
- Medewerkers bij JAM!
- Opleidingen en trainingen voor de horeca
- Reviews
- Juridische dienstverlening voor de horeca
- JAM! Academy
- Verloningsperiode 4-wekelijks
- Premie en subsidie optimalisatie voor de horeca
- Management rapportages voor de horeca
- Payroll kennisbank
- Bespaarcheck oud
- Payroll voor de horeca
- Bespaarcheck
- Bedankt
Cases
Berichten per categorie
- Category: Regelwetgeving
- Huurkorting horeca tijdens corona op basis van omzetdaling
- Wat zijn de nieuwe coronamaatregelen voor de horeca?
- Moet jouw horecazaak sluiten als er gasten besmet zijn geraakt met corona?
- Hoe JAM! zijn klanten door de coronacrisis heen helpt
- De WAB opgehelderd: ‘Het hoeft horeca niet te benadelen’
- Nieuw minimumloon horeca per 1 januari 2019
- Preventieakkoord: rookruimten pas dicht vanaf 1 juli 2022, betere naleving NIX18 en kleinere porties
- 2021: geen rietjes meer in jouw cocktail
- Loonkosten voordeel
- Wijzigingen regels werken met buitenlandse werknemers
- Administratie werknemers: wat mag je wel/niet bewaren?
- AVG. Wat betekent dat voor u als opdrachtgever?
- Personeelsmaaltijd en -drankjes. Hoe zit dat?
- Horeca rookruimten dicht. Waar moeten we dan roken (en lachen)?
- Nieuw handhavingsbeleid muziekgeluid horeca
- Nieuwe regels bij ontslag, WW en flexibele contracten
- Category: Interessant
- JAM! sponsort Kiboko Lodge
- Ron Blaauw wint Entree Award ‘Ondernemer van het Jaar’
- The Breda Group breidt uit: nieuwe partner Vagarsh Mogatseljan en twee nieuwe zaken
- JAM! verzorgt cursus SVH Leermeester op hoofdkantoor Amsterdam
- JAM! aangesloten bij Pensioenfonds Horeca & Catering
- Omscholing door corona: van kok tot Nederlands cursist
- Wijmpje Beukers-team opent eetcafé Schotsheuvel: ‘Als wij het niet doen, wie dan?’
- Creatieve oplossingen in horecazaken na nieuwe coronamaatregelen
- Borrels, darten en Formule 1 bij Teasers Zaandam
- Laurentz opende vlak voor horecasluiting: ‘Alle gasten hebben ons onthouden’
- Ontmoet het JAM! team: HR Assistent Indy
- Bistrobar Berlin en Bankoh serveren exclusief vijfgangendiner in Nijmeegse Papierfabriek
- Gesha Coffee gaat door tijdens horecasluiting: ‘Slapeloze nachten hebben we niet’
- Vier Pasen én steun de horeca met paasbrunch to-go
- Renato’s doneert met #FitteStrijders gratis diners aan de zorg
- Radio Radio host livestreams en bezorgt pizza’s: ‘Mensen willen je echt steunen’
- Oranje Buiten wint bij het Ondernemersgala 2020: ‘Elk jaar vind je iets extra’s bij ons’
- BAK en Ron Gastrobar staan symbool voor Amsterdamse culinaire revolutie
- Nieuwe Peruaanse hotspot Nazka: zo goddelijk smaakte een aubergine nog nooit
- JAM! is de nieuwe Preferred Supplier van HorecaBrains
- The Harbour Club Amsterdam Oost breidt uit: ‘royaal én een tikkeltje ondeugend’
- City Hall Leiden en De Firma Nijmegen in Terras Top 100!
- Horecaondernemers geven 7 tips: zo creëer jij een succeszaak
- Nieuwe horeca hotspot: pizza en bier in ’t Blauwe Theehuis
- Mijlpaal: de 10.000e JAM! medewerker bij Bertmans Centrum
- Hoe krijg jij je café vol? Met deze 5 tips lukt het je zeker
- JAM! gaat naar Nijmegen: 7x de leukste hotspots!
- ‘Thuis’ borrelen, bankhangen en boogiën bij het Huis van Iemand Anders
- Horeca Groep Leiden start voor derde keer interne koksopleiding
- SEU kent recordaantal kandidaten in 2018
- Innovaties horeca 2019 vanaf de Horecava
- Voedselverspilling in de horeca? Serveer wat minder!
- JAM! Academy brengt magie in jouw horecazaak!
- Nog 1 week stemmen: Café Top 100 Publieksprijs
- Besparen op de investering én op de energiekosten van horeca-apparatuur.
- Amsterdam krijgt een smaakburgemeester!
- Gasten stelen peper en zoutstelletjes tot aan kussens en bestek
- “De horeca moet een betere werkgever worden.”
- Op de bres voor goed gereguleerde payroll
- De Dag van de Horecamedewerker 2018
- Spotify in de zaak. Mag dat wel?
- Erkend beroep uitoefenen? Kom werken bij JAM!
- Ron Blaauw opent gloednieuwe Indonesische hotspot in Amsterdam
- Aanschouw de tweede vestiging van onze klant Bertmans
- Onze klant The Harbour Club verbouwt groots
- Deliveroo bouwt keukens met twee Amsterdamse meesterchefs
- The Best Chef Awards 2018 finalisten
- Inschrijving Horecava Innovation Award 2019 geopend
- Eten thuisbezorgen? Eerst vergelijken!
- Tips voor btw-aangifte in de horeca!
- Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019. Meld jij je aan?
- Maak jouw horecazaak AVG proof!
- Onderzoek naar #MeToo in de horeca
- Eet gratis (augmented) sterrengerecht bij jou thuis aan tafel!
- Scholier of student? Betaal dan minder of geen belasting.
- Welk Europees land kent de meeste werkloze jongeren zonder opleiding?
- Zon schijnt? Onze Rotterdamse klant ‘Parqiet’ heeft ’t beste terras!
- In welke Europese stad vind je de duurste horeca?
- Ron Blaauw college van start
- De opmars van alcoholvrije dranken zet door
- Winestein, de sommelier met kunstmatige intelligentie
- Voordat je je terras weer uitzet, moet je jezelf ook even aanmelden!
- Terrasmeubilair horeca: 9 trends op een rij
- Category: Alle nieuws
- Ziekteverzuim in de horeca: 6 tips om dit te voorkomen
- Minimumloon vanaf januari 2023
- STAP-budget, doe er je voordeel mee!
- De Veranda heeft het beste terras van Nederland!
- THOMS in het zonnetje
- Groot succes voor De Juwelier bij de Michelin uitreiking
- Deze horecarelaties van JAM! scoren hoog bij Gault&Millau
- Hoeve Landzicht van Aquabubble populairste trouwlocatie in Nederland!
- JAM! groeit door: veel nieuwe collega’s en klanten
- Rotterdams restaurant Putaine zoekt succesvol de randjes op
- De horeca is weer open: zo vind jij de leukste horecabaan
- 5 Nijmeegse toprestaurants die je wilt bezoeken
- Nog één keer losgaan bij Terras van de Nacht
- Misset Terras Top 100 bekend: The Harbour Club in top 10!
- Chef’s manager Jorane Cuppen: ‘De kok hoort in de spotlight te staan’
- Birreria combineert het beste van twee werelden: bier en pizza’s
- Later, als ik mijn croque weer van de pas serveer | Column
- Een mogelijke avondklok: wat betekent dat voor de horeca?
- Take-away portioneren is een ambacht | Column
- Horeca krijgt eenmalige uitkering van ongeveer 2500 euro
- Chef Sayim vindt baan door JAM!’s recruitment: ‘Het ging heel snel’
- Category: Ontwikkelingen
- Nieuwe aanwinst voor Eindhoven: JAM!’s relatie The Harbour Club
- Cursus BHV bij UMH: de opleidingen en trainingen van JAM!
- JAM! bevestigt inclusief werkgeverschap met de 100 van Sander
- Een volle horecazaak na de lockdown. Hoe lukt dat?
- Houd je personeel scherp tijdens de horeca lockdown met de JAM! Academy
- WAB: Oproepkracht vormt risico
- JAM! lanceert persoonlijke app MyJAM! voor klant en medewerker
- De JAM! Academy: horecatrainingen voor een hogere productiviteit en meer plezier
- Maak kennis met MyJAM!: ons handige online portal
- JAM! is erkend leerbedrijf. Kom stage lopen!
- JAM! gaat verhuizen!
- Onderzoek ABN: 30 procent horeca ondervindt hinder personeelstekorten
- Amsterdam gaat strijd aan tegen crimineel geld in de horeca
- Horeca is nr. 4 van snelle groeiers. JAM! helpt bij personeelstekorten.
- Deliveroo hoeft werknemers niet in loondienst te nemen.
- Horeca kent opnieuw laagste ziekteverzuim
- Omzet horeca blijft maar stijgen!
- Onze klant Deliveroo verzekert tegen bedrijfsongevallen
- InstaJAM!
- Tijdens je pauze even de rookruimte induiken? Dacht ’t niet!
- Laat je vakantie niet verloren gaan bij ziekte!
- Category: Corona
- Een groene stek: duurzaam in de horeca | Column
- De tweede horecasluiting door corona is een feit. Wat nu?
- Horecazaken krijgen vaker huurkorting van de rechter
- Oplossing registratie van gasten in horeca tijdens corona
- 6 tips van horeca-ondernemers die tijdens corona daadwerkelijk helpen
- Geen personeelskosten tijdens NOW-periode met horeca personeelspartner JAM!
- Lichtpuntjes tijdens corona: Michelinster-waardige dinerbox tot aan dubbele omzet
- Category: Horeca
- Category: Oplossingen tijdens corona
- Category: Column
- Category: Nieuwe relaties
- Category: KENNISBANK
- Category: Kennisbank
- Category: Payroll
- Category: HR Management
- Category: Verzuim Management