Focus op ondernemen.

Zónder de administratieve werkgeverslasten, mét absolute controle en inzage.

jon en kim

Werkwijze

Persoonlijk contact

Het uit handen geven van uw werkgeversadministratie en -risico’s begint met vertrouwen. JAM! gelooft in persoonlijk contact om dit vertrouwen tussen ondernemer en payrollpartner op te bouwen. Bij JAM! krijgt u uw eigen contactpersoon die de werking van onze payrollservices aan u uitlegt en klaarstaat voor het beantwoorden van uw vragen.

Welkom bij ons

Uw werknemers ontvangen hun periodieke loon van JAM!. U hoeft alleen maar te zorgen dat de gewerkte uren worden geregistreerd en bevestigd. JAM! biedt verschillende eenvoudige manieren van registratie, waaronder een online backoffice systeem voor werkgever en werknemer. Als de uren zijn bevestigd, krijgen uw werknemers op de vooraf afgesproken data hun salaris. Uw werknemers en u ontvangen een overzicht van de gewerkte uren, gemaakte overuren, en opgebouwde vakantiedagen in een duidelijke rapportage.

Geen zorgen

Uw werknemers ontvangen hun maandelijkse loon van JAM!. U hoeft alleen maar te zorgen dat de gewerkte uren worden geregistreerd en bevestigd. JAM! biedt verschillende eenvoudige manieren van registratie, waaronder een online backoffice systeem voor werkgever en werknemer. Als de betaalde uren zijn bevestigd, krijgen uw werknemers op vaste maandelijkse dagen hun verloning. Uw werknemers en u ontvangen een overzicht van de gewerkte uren, gemaakte overuren, en opgebouwde vakantiedagen in een duidelijke rapportage.

Periodieke inzichten

U krijgt binnen onze backoffice een eigen online omgeving waar u per direct informatie kan terug vinden van uw medewerkers. Hierin ziet u bijvoorbeeld algemene gegevens en de einddata van de contracten. Ook krijgt u tweewekelijks updates over de status van de werknemersdossiers. En na iedere verwerkte verloning ontvangt u een overzicht van het personeelsbestand en de standen aan vakantie-uren en overuren. Ook kunnen wij samen met u diepgaande analyses van uw personeelsbestand en de kosten maken. Zo kunt u bijvoorbeeld inzichtelijk krijgen hoeveel procent van uw loonkosten in de bediening worden gemaakt. Of hoe hoog het ziektepercentage per functie is.