Doen waar je goed in bent.

Ongeacht de grootte van jouw organisatie biedt JAM! payroll diensten die het ondernemen aangenamer, makkelijker en succesvoller voor je maken.

Voordelen payroll

Door met ons samen te werken, bespaar je tijd, geld, en moeite. Je wint aan deskundigheid, flexibiliteit, en persoonlijke service met JAM! als jouw payrollpartner.

Tijdbesparing

Een payrollpartner neemt alle administratieve personeelszaken van je over. Denk hierbij aan de salarisadministratie, zoals het opmaken van loonstroken, het opstellen van arbeidscontracten, en het verwerken van loon- en pensioenaangiftes. Je blijft zelf verantwoordelijk voor werving & selectie. Wij maken het complete werknemersdossier op orde en zorgen voor een arbeidsovereenkomst. Na afloop van een periode verlonen wij de medewerker. Mocht er onverhoopt iets gebeuren tijdens het dienstverband, zoals bijvoorbeeld ziekte, dan nemen wij de gehele begeleiding en ARBO inzet op ons. Wat je een hoop tijd en energie zal gaan besparen.

Weten hoe payroll van JAM! precies werkt? Bekijk onze werkwijze.

Persoonlijk contact met personeel blijft behouden

Met de payroll services van JAM! blijf je zelf verantwoordelijk voor het werven, selecteren en aansturen van jouw personeel. JAM! neemt enkel de administratieve ‘achterkant’ van het werkgeverschap over. Persoonlijk contact tussen jou en jouw personeel blijft behouden. Zaken als trainingen, aansturing, planning, functionering en (salaris)onderhandelingen blijven volledig binnen jouw verantwoordelijkheid vallen. Echter bieden wij zelf ook horecatrainingen.

Kostenbesparing

Payroll van JAM! betekent minder papierwerk en per saldo lagere kosten. Onze payroll services laten jouw loonkosten lager uitvallen in tegenstelling tot het behoudt van jouw medewerkers op jouw eigen loonlijst. Dit is waarin JAM! zich onderscheidt van andere aanbieders. Doordat JAM! een groot aantal medewerkers in dienst heeft, kunnen verzekeringen goedkoper worden ingekocht en risico’s beter worden gespreid. Als gevolg bespaar je met JAM! tot maximaal 5% op de totale loonkosten. Je bespaart dus niet alleen tijd, maar ook kosten.

Flexibel personeel inzetten

Payroll van JAM! biedt jouw medewerkers volledige rechtszekerheid. Naast dat we het jou zo gemakkelijk mogelijk maken, biedt payroll van JAM! de gewenste voordelen voor jouw medewerkers. Jouw medewerkers worden uitbetaald op een vaste dag. Verzekeringen en pensioenopbouw zijn altijd goed geregeld. En bij ziekte hebben al jouw medewerkers gewoon recht op een uitkering. Mochten er arbeidsrechtelijke onduidelijkheden zijn, dan is JAM! altijd telefonisch bereikbaar voor vraag en uitleg. Zo profiteren ook jouw medewerkers van onze expertise.                                                            

Geen werkgeversrisico’s

Als payrollpartner neemt JAM! jouw medewerkers juridisch gezien in dienst. Wettelijk gezien wordt JAM! dan ook aangemerkt als de werkgever. Daarmee nemen wij al jouw werkgeversrisico’s over. Denk daarbij aan de plicht om door te betalen bij ziekte; begeleiding bij het re-integratie proces; en andere formaliteiten volgens de Wet van Poortwachter. Bovendien neemt JAM! alle bijkomende kosten van je over. Contractuele- en transitiekosten, naast de kosten van ontslagprocedures, neemt JAM! geheel voor haar rekening.

Horeca personeelsbestand

Kom je handen te kort in de zaak? Dan zorgt JAM! dat de open diensten opgevuld worden. Als aanvulling op onze administratieve services hebben wij een eigen poule met medewerkers die flexibel inzetbaar zijn. Ook als je behoefte hebt aan personeel op een langere termijn biedt JAM! de optie medewerkers te werven en sollicitatierondes te houden voor jou. Op deze manier stemmen wij gezamenlijk vraag en aanbod af op jouw actuele behoefte, zowel in rustige als drukke periodes.

Weten wat JAM! voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!