Nooit meer personeelstekort

 

  • Op maat geschreven vacatures
  • De eerste sollicitatiegesprekken worden door onze recruiter gevoerd
  • Jij blijft verantwoordelijk over wie er bij je komt werken
  • Wij schieten foto’s en video’s bij jouw horecazaak die we voor de vacatures inzetten
recruitment service van jam

Recruitment service

De schaarste in horecapersoneel valt niet te ontkennen; het kan ontzettend lastig zijn om talenten voor jouw zaak te vinden. Daarom bieden wij onze recruitment service aan. Wij helpen je met het werven van geschikte kandidaten, maar jij bepaalt uiteindelijk natuurlijk zelf wie er aangenomen wordt en tegen welke condities. Hoe dat in zijn werking gaat, is als volgt.

We schrijven op maat gemaakte vacatures voor je, plaatsen deze op onze website en in onze online campagne en screenen de sollicitaties op onmiddellijke beschikbaarheid. Daarna voert onze recruiter de eerste sollicitatiegesprekken en stellen we op korte termijn geschikte kandidaten aan je voor. Is er een match? Dan krijgt de kandidaat bij ons een contract en kan hij of zij direct bij jou aan de slag. Zo werkt onze recruitment. Bekijk hier onze huidige vacaturepagina. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze Head of Recruitment Sherris.

Wij maken foto’s en video’s van jouw zaak

Om je zaak goed in de kaart te spelen, is het hebben van representatieve sfeerbeelden ontzettend belangrijk. Bovendien maakt het een vacature een heel stuk levendiger. En leuker, natuurlijk! Ook daar helpen we je graag bij. Als extra service komen we namelijk graag bij je langs om foto’s en video’s van je zaak te schieten. Denk aan kiekjes van je sommelier die in de weer is, een kok die een spectaculair gerecht voorbereidt of een barmedewerkster die een perfect biertje tapt. Bij deze beelden wordt de privacy van jouw gasten uiteraard in acht genomen.

Wij komen graag bij je langs wanneer het jou het beste uitkomt. Heb je hier oor naar? Dan kun je contact opnemen met onze Communicatie Manager Wieteke.

Offerte

  • Hoeveel medewerkers heeft jouw organisatie?
  • Hoeveel uren wil je in totaal per week via JAM! verlonen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.