Werkgeven zonder zorgen

 

  • JAM! neemt de loonadministratie en werkgeversrisico’s van je over
  • Jij kunt voortaan vrijuit ondernemen zonder het bijkomende papierwerk
  • Onze werkwijze is duidelijk en vertrouwd
  • JAM! hanteert een vaste omrekenfactor per gewerkt uur

 

service jam payroll

Wat is payroll?

Aan een samenwerking met ons zitten grote voordelen voor jou. Wij nemen met onze payrollservice het juridisch werkgeverschap, inclusief risico’s en verantwoordelijkheden, van je over. Jij blijft wel zelf verantwoordelijk voor wat er op de werkvloer gebeurt. Bovendien zet onze Casemanager zich ervoor in dat jouw zieke medewerkers met zorg gereïntegreerd worden. Je hoeft je dus nooit meer druk om te maken om verplichtingen of juridische consequenties. Bekijk hier welke horeca-ondernemers al vertrouwen op onze dienstverlening!

Payroll bij JAM!

Van het eerste contact tot aan de overdracht van bestaande en nieuwe contracten – wij laten jou de voordelen van JAM! zien en maken kennis met jouw organisatie. Onze werkwijze is snel, efficiënt, duidelijk en vertrouwd, waardoor wij vooraf zoveel mogelijk vragen al hebben beantwoord. Bovendien levert het jou de kans om zorgeloos en effectief te ondernemen, terwijl wij het papierwerk doen.

De voordelen: flexibiliteit en persoonlijke service

Ongeacht de grootte van jouw organisatie, biedt JAM! je payroll services die je tijd, geld, en moeite besparen. Jij wint aan deskundigheid, flexibiliteit, en persoonlijke service met JAM! als jouw payrollpartner. We maken het je zo overzichtelijk mogelijk: je ontvangt van ons één factuur met daarin al jouw loonkosten. Daardoor krijg je niet meer te maken met losse kosten voor pensioen, verzekering, vakantiegeld of belastingen. Jij beslist tevens over de uitbetalingsdata van je medewerkers. Bovendien halen we alle mogelijke subsidies terug en optimaliseren we hierin jouw personeelsbestand.

Vaste omrekenfactor

JAM! hanteert een vaste omrekenfactor per gewerkt uur, zodat je nooit wordt geconfronteerd met een naheffing. Dat geldt ook bij (langdurige) ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en dergelijke. Zou je graag meer informatie over onze payroll willen? Dan kun je hier contact met ons opnemen.

Offerte

  • Hoeveel medewerkers heeft jouw organisatie?
  • Hoeveel uren wil je in totaal per week via JAM! verlonen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.