Altijd en overal toegang tot je persoonlijke MyJAM! portal

 

  • Realtime rapportages draaien van o.a. gewerkte uren en verlof- en ziekte-uren
  • Direct de mogelijkheid om met ons Backoffice-team te chatten
  • In een handomdraai een contract tekenen door middel van een sms-code
  • Opdrachtgever en medewerker ontvangen geautomatiseerde notificaties

Jouw persoonlijke portal MyJAM!

In onze portal MyJAM! staan jij, jouw medewerkers en JAM! in rechtstreeks contact met elkaar via de officiële app. Zo kan er direct gechat worden met het Backoffice-team. Bovendien kunnen er realtime rapportages gedraaid worden van bijvoorbeeld gewerkte uren, tarieven, verlof- en ziekte-uren en bestaat er een directe koppeling met veel gebruikte horeca-urenregistratiesystemen zoals L1NDA en Nostradamus.

De voordelen voor medewerkers

JAM! heeft flink geïnvesteerd in een nieuwe portal om haar klanten en medewerkers zo goed mogelijk te begeleiden. Het resultaat is een verhoging van de service richting medewerkers. In de portal hebben de medewerkers direct toegang tot al hun documenten en kunnen ze in een handomdraai hun vakantie-uren inzien en opnemen. Ook kunnen ze gemakkelijk hun uren klokken en foto’s van bonnetjes in de app uploaden ter vergoeding. Hebben medewerkers een vraag? Dankzij de slimme chatbot kunnen veel hiervan al direct worden beantwoord!

De voordelen voor klanten

Aan de andere kant beschikken klanten over de mogelijkheid om de inschrijving van nieuwe werknemers direct via MyJAM! te laten verlopen, waarbij ze al hun eigen wensen kunnen doorgeven. De inschrijvingsmodule is geheel gedigitaliseerd: medewerkers kunnen online binnen een dag hun contract tekenen door middel van een sms-code.

Daarnaast zijn er nog opties voor de klant om in MyJAM! uitgebreide rapportages te creëren, plaatsingen te verlengen en beëindigen en de portal compleet te customizen. Tevens ontvangen de opdrachtgever en medewerkers geautomatiseerde meldingen van bijvoorbeeld aflopende opdrachten, eind van de proeftijd en inschrijvingen die compleet zijn. Het eindresultaat? Een opdrachtgever weet op ieder moment alles van zijn medewerker, maar ook wat er van hem wordt verwacht.

Hoe kan ik MyJAM! vinden?

Je kunt via je laptop, tablet of smartphone naar de website van MyJAM! toegaan. Daarnaast hebben we een app, die je kunt downloaden in de App Store of Google Play. Wil je graag meer informatie over MyJAM!? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Offerte

  • Hoeveel medewerkers heeft jouw organisatie?
  • Hoeveel uren wil je in totaal per week via JAM! verlonen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.