Horecatrainingen voor een hogere productiviteit en meer plezier

 

  • Elke medewerker krijgt een persoonlijk JAM! Academy account
  • Geef je personeel toegang tot cursussen zoals Sociale Hygiëne, Barista basistraining en HACCP
  • Houd overzicht over de voortgang van jouw medewerkers
  • Creëer met ons op maat gemaakte horecatrainingen voor jouw zaak
JAM! Academy

Train je personeel met de JAM! Academy

Wat maakt een horecamedewerker tot een bedieningstopper, een keukentijger of een afwasheld? Juist: zijn/haar gastvrijheid, service en kwaliteit! Natuurlijk zijn deze eigenschappen gedeeltelijk toe te wijzen aan iemands karakter, maar een hoop valt ook aan te leren. En dat begint bij een goede basis. Daarvoor zijn wij de JAM! Academy gestart, waar jij de mogelijkheid hebt om je personeel horecatrainingen te laten volgen.

In de JAM! Academy vind je een groot aantal basistrainingen: denk hierbij aan een algemene introductie, sociale hygiëne en mise-en-place. Ben je juist op zoek naar een portie verdieping voor je medewerkers? Dan zijn er verdiepingscursussen voor bijvoorbeeld wijn en bier, maar ook voor bedrijfsleiders. Deze trainingen zijn binnen een handomdraai voor je medewerkers uit te voeren. Bovendien kun je de catalogus aanvullen met eigen trainingen gericht op jouw horecaonderneming.

Hoe ziet zo’n horecatraining eruit?

De trainingen van de JAM! Academy bestaan uit een algemene instructie, relevante informatie en testvragen. Na elk stukje informatie volgen er vragen die betrekking hebben op deze info. Op die manier kun je precies testen of je medewerker de kennis heeft opgeslagen! De soort vragen lopen erg uiteen: zo zijn er ABC-formats, ‘juist/onjuist’ mogelijkheden en vragen waarbij je twee antwoordopties aan elkaar koppelt.

Horecatrainingen op maat

JAM! Academy heeft alle kennis en expertise in huis voor het bedenken van concepten om online horeca-trainingen op maat te maken voor jouw horecaonderneming. Denk bijvoorbeeld aan een welkomstcursus; dit is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld het inwerken van nieuw personeel. Ons team werkt met de nieuwste software zodat we voordelig en snel de mooiste trainingen kunnen ontwikkelen. Oftewel: het is onze extra service die niet achter mag blijven in een succesvolle horecaonderneming. Lees in deze blog meer over de JAM! Academy. Zoek je meer informatie over de JAM! Academy? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze Content Creator Wieteke.

Offerte

  • Hoeveel medewerkers heeft jouw organisatie?
  • Hoeveel uren wil je in totaal per week via JAM! verlonen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.