Weer ruimte tot ondernemen door onze all-in HR service

 

  • Je geniet van een besparing op de totale kosten van jouw organisatie
  • We zorgen voor o.a. contracten, loonstroken en pensioen- en loonaangiftes
  • Je persoonlijke HR Managers zijn verantwoordelijk voor het gehele HR- en payrollproces
  • Onze backoffice is het eerste aanspreekpunt voor jouw medewerkers
HR Management

Service waardoor jij kunt ondernemen

De samenwerking met JAM! leidt tot een besparing op de totale kosten van jouw organisatie. Dit is natuurlijk welkom, maar in onze ogen is dit slechts een mooie bijkomstigheid van onze dienstverlening. Als je met ons een samenwerking aangaat, houd je de tijd over om echt te ondernemen. Ons HR team staat namelijk volledig voor je klaar.

Business partner en salarisadministrateur

Je krijgt bij JAM! twee vaste HR contactpersonen die al het werk uit handen nemen. Zij nemen alle administratieve en juridische werkzaamheden omtrent de personeelszaken over. Wij zijn voor jou een HR business partner en salarisadministrateur ineen. We zorgen voor de contracten, loonstroken, pensioen- en loonaangiftes, ziekte-uitkeringen, arbodienst, re-integratie en al de andere tijdrovende aspecten van het werkgeverschap. Je loopt dus ook geen enkel risico meer, bijvoorbeeld bij een zieke werknemer.

Onze HR Managers ontzorgen en adviseren jou

De HR Managers van JAM! zorgen ervoor dat de salarisadministratie en -verwerking vlekkeloos verloopt. Zij zijn verantwoordelijk voor het gehele HR- en payrollproces en de correcte loonverwerking en uitbetaling. Ze gaan jou compleet ontzorgen en adviseren over verbeterpunten binnen jouw organisatie, inclusief de verloning. Ook signaleren en bespreken ze al de dossiers op periodieke basis. Zij zijn jouw eerste aanspreekpunt. Ze komen dan ook graag bij je op bezoek om alle vragen van jou en jouw medewerkers persoonlijk te behandelen.

Op de hoogte van de wet- en regelgeving

Het JAM!-team biedt jou volledige HR ondersteuning. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor jouw medewerkers. Denk aan indiensttredingen, ziekmeldingen, mutaties in de lonen of andere arbeidsvoorwaarden. Daarnaast signaleren ze wijzigingen en adviseren ze jou actief over bijvoorbeeld arbeidsrecht, wet- en regelgeving en aflopende contracten. De backoffice onder leiding van Sandra werkt altijd samen met één van de HR Managers op alle dossiers. Bekijk hier ons gehele JAM!-team.

Offerte

  • Hoeveel medewerkers heeft jouw organisatie?
  • Hoeveel uren wil je in totaal per week via JAM! verlonen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.