Wij nemen jouw werkgeversrisico’s over

 

  • Wij zorgen voor doorbetaling van het loon bij ziekte en arbeidsongeschiktheid
  • Je druk maken om verplichtingen of juridische consequenties is verleden tijd
  • Jij blijft verantwoordelijk over je eigen werkvloer
  • Wij verstrekken ook contracten voor onbepaalde tijd
Detachering service van jam

Werkgeversverplichting en -risico’s zijn voor onze rekening

Aan een samenwerking met ons zitten grote voordelen voor jou. Onze detachering houdt namelijk in dat JAM! de werkgeversverplichting en -risico’s overneemt: denk maar aan doorbetaling van het loon bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. JAM! betaalt jouw medewerkers het salaris over de uren die zij gemist hebben door ziekte. Bovendien zet onze Casemanager zich ervoor in dat jouw zieke medewerkers met zorg gereĆÆntegreerd worden. Je hoeft je dus nooit meer druk om te maken om verplichtingen of juridische consequenties.

Middels detachering word jij opdrachtgever

Onze detachering werkt als volgt: als jij bij ons klant wordt, zullen jouw medewerkers via ons een nieuw contract tekenen. Dit contract wordt uiteraard van tevoren met jou besproken en gecheckt. Middels dit contract wordt JAM! de officiƫle werkgever, en ben jij de opdrachtgever. Jouw medewerkers worden dan gedetacheerd en zijn door jou ingeleend. Jij blijft uiteraard verantwoordelijk over je eigen werkvloer.

Actieve rol in samenbrengen vraag en arbeid

Wij vervullen een actieve rol bij het bij elkaar brengen van vraag en arbeid op de arbeidsmarkt. Zoek jij namelijk medewerkers? Daar helpen we je bij. Lees hier meer over op onze Recruitment-pagina.

Baanzekerheid voor medewerkers

Medewerkers ontvangen van ons een detacheringscontract zonder uitzendbeding. Wij verstrekken ook contracten voor onbepaalde tijd, om jouw medewerkers meer zekerheid te geven. Zijn er bij jouw zaak onverhoopt geen uren of geen plek meer voor iemand, maar heeft diegene wel al een vast contract? Dan zorgen wij ervoor dat deze persoon ergens anders aan de slag kan. Kortom: baanzekerheid voor jouw medewerkers. Dit maakt jouw werkplek natuurlijk een heel stuk aantrekkelijker dan die van je buren! Wil je graag meer informatie over onze detachering? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Offerte

  • Hoeveel medewerkers heeft jouw organisatie?
  • Hoeveel uren wil je in totaal per week via JAM! verlonen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.