Wij helpen tijdelijke werkkrachten te detacheren

 

  • JAM! draagt kandidaten aan die tijdelijk gedetacheerd worden bij jou
  • Wij vervullen een actieve rol bij het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt
  • Jij behoudt flexibiliteit
  • Jij beslist wie er bij je komt werken
Detachering service van jam

JAM! helpt jou met het invullen van vacatures

Onze primaire samenwerking berust op payroll. Dit is dan ook ons uitgangspunt voor een samenwerking. Voor onze klanten die hiervan gebruikmaken, hebben wij ook een extra service: detachering. JAM! draagt aan jou kandidaten aan die tijdelijk gedetacheerd kunnen worden bij jouw organisatie. Dit kan voor een korte periode zijn. Maar indien een medewerker wat langer gewenst is, dan is dit ook geen probleem. Dit spreek je samen met onze recruiters af.

Als wij je helpen met het tijdelijk invullen van vacatures, dan scheelt jou dit ten eerste het nodige zoekwerk naar de juiste kandidaat. Hier helpen wij je immers al bij. Daarnaast behoud je hierin flexibiliteit. Dit houdt in dat je een detacheringsopdracht kunt stoppen, indien je het werk toch niet meer hebt of je dit werk door iemand anders wil laten doen. Denk bijvoorbeeld aan het werk tijdens het terrasseizoen, of bepaalde evenementen.

Actieve rol in samenbrengen vraag en arbeid

Wij vervullen hierin een actieve rol bij het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. JAM! heeft namelijk een Recruitment-afdeling die constant op zoek is naar de beste talenten. Zoek jij medewerkers? Onze Recruitment-afdeling spreekt de mogelijkheden graag vrijblijvend met je door. Hier kun je contact opnemen met de Head of Recruitment: Sherris.

Verschil ten opzichte van onze Recruitment

Detachering is bedoeld voor tijdelijke werkzaamheden. Er is geen sprake van exclusiviteit. Dit houdt in dat medewerkers die wij aandragen, na een opdracht bij jou ook ergens anders ingezet kunnen worden. De looptijd bepaal je dus ook altijd zelf, maar in samenspraak met ons. Indien je de medewerkers wel vast en exclusief wilt aannemen, dan kun je gebruikmaken van een Recruitment-oplossing. De medewerker wordt dan niet gedetacheerd, maar komt middels een payrollovereenkomst in dienst bij JAM!. Deze medewerker werkt dat exclusief voor jouw organisatie. Lees hier meer over onze Recruitment.   

Je bepaalt zelf wie er komt werken

JAM! draagt je enkel kandidaten aan. Uiteindelijk beslis je zelf wie er komt werken. Net zoals bij Recruitment, doet JAM! een grondige selectie om tot de juiste match te komen. Wij stellen hierop de meest geschikte kandidaten aan je voor. Zo simpel is het, en ook zo ontzorgen wij graag onze klanten!

Offerte

  • Hoeveel medewerkers heeft jouw organisatie?
  • Hoeveel uren wil je in totaal per week via JAM! verlonen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.