Wij hebben veel medewerkers die we nu gemakkelijker kunnen uitbetalen via payroll. Dat is ideaal.

Anne Slump, Office Manager

Periodiek wisselende werkgeverslasten

The Good Guyz is evenementenproducent voor verschillende toonaangevende festivals, waaronder Amsterdam Open Air, Buitenwesten, en Milkshake. Anne Slump is Office Manager bij The Good Guyz en spreekt zich positief uit over de opties die de payrollpartner te bieden heeft aan de organisatie. Anne vertelt, “Wij hebben veel medewerkers. Hoewel wij velen van hen kunnen factureren, hebben wij veel kassamedewerkers – veelal studenten – die wij gemakkelijker kunnen uitbetalen via payroll. Dat is ideaal.”

Makkelijker uitbetalen

De samenwerking tussen The Good Guyz en JAM! verloopt goed. Door de opties van payroll bij JAM! kan evenementenproducent The Good Guyz de periodieke veranderingen in het personeelsbestand – waar de branche door wordt gekenmerkt – makkelijker verwerken. “De samenwerking met onze contactpersoon Jonathan,” vertelt Anne, “is gewoon heel fijn. Hij is snel en heeft de zaakjes gewoon goed voor elkaar. En dat werkt heel prettig.”

Tevreden klant

“Als er andere partijen zijn die naar payroll services vragen, zouden wij JAM! aanraden,” zegt Anne. “Wij zijn een tevreden klant.” 

In een oogopslag

6% Besparing op loonkosten

40 werknemers

400 uur per maand