We hebben op een gegeven moment de knoop doorgehakt en onze personeelsproblemen ‘over de schutting gegooid’ bij JAM! zodat wij ons kunnen focussen op waar we goed in zijn.

Stef Lempers, Operations

Loonadministratie “een zware last”

’t Kollektief is een beveiligingsbedrijf voor “sfeerbeheer en veiligheid”, inzetbaar op verschillende locaties en voor uiteenlopende gelegenheden, zoals bij festivals en nachtclubs. Stef Lempers is verantwoordelijk voor de Operations van ’t Kollektief. Stef legt uit dat met de gestage groei van het bedrijf, de loonadministratie een zwaardere last werd. “Met meer dan honderd medewerkers waren wij ons meer aan het richten op personeelsproblemen dan op het verkrijgen van opdrachten.”

Antwoorden op alle vragen

’t Kollektief benaderde daarom JAM!. Stef vertelt, “we hebben op een gegeven moment de knoop doorgehakt, en een deel van deze personeelsproblemen ‘over de schutting gegooid’ bij JAM! zodat wij ons meer kunnen focussen waar we goed in zijn.” De contactpersoon Minke voorzag het bedrijf van antwoorden op alle openstaande vragen. Daarnaast, legt Stef uit, “hebben we een presentatie voor alle collega’s gegeven waarin zij antwoord kregen op vragen.”

Relaxte samenwerkingen tegen een goed tarief

“De samenwerking is heel relaxed verlopen,” vertelt Stef. Hij vindt het makkelijke contact, de snelheid waarmee gereageerd wordt op vragen, en de snelheid waarmee financiële zaken worden opgevangen en aangepakt uniek aan de services van JAM!. Bovendien is Stef tevreden met de payrollfactor; het tarief waartegen JAM! de services aanbiedt. “Goede service, vriendelijk personeel, snelle oplossingen, en een lage payrollfactor” zijn de redenen waarom ’t Kollektief de payrollservices van JAM! aanraadt aan andere ondernemingen.

“Wij hebben tevreden personeel. Én JAM! heeft van ons een enorme berg werk uit handen genomen, op een gebied waar wij weinig kennis van hebben.”

In een oogopslag

Geen horeca bedrijf

2200 uur per maand

55 medewerkers