Het team van JAM! is ontzettend dynamisch en ze hebben verstand van zaken. Ze weten precies wat wij bedoelen als we iets nodig hebben.

Clarence Yssel, Eigenaar

Payroll? Nog nooit over nagedacht.

“Ongeveer drie jaar geleden werden wij benaderd door Marcel met de vraag of wij payroll ooit hadden overwogen,” vertelt Clarence, mede eigenaar van Small World Catering. “Dit hadden wij nog niet en na het voorstel van JAM! kwamen we erachter dat het ons veel administratief werk zou gaan schelen. We besteden veel liever tijd aan onze gasten dan aan administratieve rompslomp. Payroll is in dit geval de uitkomst.”

Snelle overname

“De overname van alle administratie verliep ontzettend snel. Mijn personeel moest zich eenmalig online inschrijven en digitaal een contract tekenen bij JAM!”

Voor personeel is er niks veranderd

“Ik was even bang dat er een afstand zou ontstaan tussen mijn personeel en ons als eigenaar, maar dat gebeurde gelukkig niet. Af en toe kreeg ik lastige vragen van werknemers over contracten of vakantiegeld. Nu kan ik hen doorsturen naar JAM! of doen ze dat uit zichzelf al. Maar als alles goed gaat, hebben ze niks te maken met JAM! en dat vind ik heel fijn.”

In een oogopslag

Al drie jaar heel tevreden

8 werknemers

Bijna 18.000 uur verloond