Als we met een vraag zitten of specifiek verzoek hebben, wordt er snel gereageerd. Het inlevingsvermogen van het JAM! team maakt de samenwerking zo fijn.

Laura Snel, HR Manager
klantcase ron blaauw

Kostenbesparing bij ziekte en verlof

Ron Blaauw is culinair ondernemer en het gezicht achter verschillende succesvolle restaurants in Amsterdam en omgeving, waaronder Ron Gastrobar, Ron Gastrobar Paris, Nacarat, en The Fat Dog. Laura Snel, HR Manager, legt uit dat met veel medewerkers in dienst de payroll services van JAM! een financieel aantrekkelijke optie bleken ten aanzien van onverwachts ziekte en verlof.

Een ‘klik’ met JAM!

Op persoonlijk vlak was er al snel een ‘klik’ tussen de ondernemingen van Ron Blaauw en het team van JAM!. “Als we met een vraag zitten, of een specifiek verzoek hebben, wordt er snel gereageerd,” legt Laura uit. Maar de kostenbesparingen van verzuim zijn niet het enige, vertelt Laura. Het JAM! team staat open voor feedback en past informatie en servicevoorzieningen aan de wensen van Ron Blaauw aan.

Makkelijker en goedkoper ondernemen

Inmiddels levert JAM! de payrollservices die het HR-werk binnen de ondernemingen van Ron Blaauw makkelijker en goedkoper maakt. Laura legt uit dat “het inlevingsvermogen van het JAM! team” de samenwerking echt ten goede komt. Bovendien, vertelt Laura, “is het persoonlijke contact en de snelheid waarmee dingen gedaan kunnen worden positief.”

In een oogopslag

138 vaste medewerkers

70 ambulant medewerkers

230.000 verloonde uren per jaar

Maandelijks overzicht met gedetailleerde gegevens over uren en doorbelastingen medewerkers