Het administratieve werk dat JAM! overnam is één ding. De kostenbesparing op risicoverzekeringen bij verzuim dát maakte samenwerken met JAM! erg aantrekkelijk.

Wouter Kamp, Eigenaar

Beperken van werkgeversrisico’s

Wouter Kamp is een jonge, startende ondernemer en eigenaar van café-restaurant Rode Peper & Basilicum in Ede, Gelderland. Toen Wouter de deuren van zijn inmiddels succesvolle zaak opende, was het belangrijk voor hem zijn werkgeversrisico’s op verzuim zo veel mogelijk te beperken. “De risico’s op verzuim kunnen zich altijd voordoen, maar als startend ondernemer van een klein-middelgroot bedrijf zijn de kosten en administratie van verzekeringen een flink gedoe.”

Tijd en geldbesparing

Wouter benaderde JAM! horeca payroll services. “Het administratieve werk dat zij van mij overnamen en de kennis van arbeidsregeling en -wetgeving zijn één ding. De kostenbesparing op risicoverzekeringen bij verzuim dát maakte samenwerken met JAM! erg aantrekkelijk.” Wouter legt uit, “door collectieve kortingen kan JAM! verzekeringen goedkoper aanbieden, wat bij mij zorgen en kosten van het ondernemen flink wegneemt.”

Unieke service

Rode Peper & Basilicum maakt nu gebruik van JAM! horeca payroll services om kosten te besparen en administratieve rompslomp te verminderen. “Bovendien is de service uniek,” vertelt Wouter. “Ik kan mijn contactpersoon Marcel zelfs nog in de weekenden bereiken. Het werkt prettig en persoonlijk.”

In een oogopslag

8 medewerkers

Startende ondernemer