Het is prettig dat JAM! ons helpt bij het werven van nieuw personeel.

Jorrit Lootsma, eigenaar

Groot personeelsbestand, veel administratie

Jorrit Lootsma en Frits de Jong zijn eigenaar van Brouwerij Troost en hebben drie unieke vestigingen in Amsterdam – in De Pijp, Westergasfabriek, en de Oostergasfabriek – waar bier, sterkedrank, en limonade wordt geproduceerd. Iedere brouwerij heeft bovendien zijn eigen brewpub, wat het concept zo succesvol maakt. De groeiambities van Brouwerij Troost hebben inmiddels geleid tot een personeelsbestand van groter dan 120 medewerkers. Frits vertelt, “met zo veel personeel in dienst, is het fijn om administratieve handelingen te kunnen uitbesteden.”

Goede service tegen een aantrekkelijk tarief

Toen Brouwerij Troost en JAM! in contact kwamen, was het aantrekkelijke tarief dat JAM! bood “voor een belangrijk deel de bepalende factor om met JAM! in zee te gaan,” legt Frits uit. “Het is dan natuurlijk een gok of de service ook daadwerkelijk goed is tegen zo’n lage prijs.” Frits heeft toen de eerste berekeningen gemaakt, vergeleek deze met de tarieven van andere payrollbedrijven, en kwam erachter dat wat betreft prijs en service “de klant echt koning is bij JAM!.”

Snel, makkelijk, betrokken

De samenwerking bleek snel de juiste keuze te zijn voor Brouwerij Troost. “In het eerste contact met JAM!-medewerkers Marcel en Minke bleek al snel dat het heel gemotiveerde gasten zijn. Ik kan meteen spreken met wie ik wil en problemen worden snel opgelost,” vertelt Frits. Frits de Jong legt uit dat JAM! een jong bedrijf is, met bijbehorende ambitie en flexibiliteit, die uitstekend aansluit bij de wensen van Brouwerij Troost. “Ik heb JAM! dan ook al eerder aangeraden bij collega’s in het zakenleven,” vertelt Frits.

In een oogopslag

95 medewerkers

3 vestigingen en een eigen brouwerij

50.000 uur per jaar

Besparing van 4% op de kosten tov ander payrollbureau