Inschrijving Horecava Innovation Award 2019 geopend - JAM! Horeca
BLOG.

Inschrijving Horecava Innovation Award 2019 geopend

De inschrijving voor de Horecava Innovation Award 2019 is geopend. Bedrijven kunnen tot en met 26 oktober hun case insturen. De Horecava Innovation Award wordt voor de negentiende keer op rij toegekend aan het meest innovatieve product, dienst of concept in de foodservice branche. De Horecava biedt voor het eerst de mogelijkheid om alle innovaties te tonen in het InnovationLAB, daarnaast worden de eerste 50 inzendingen voor de Horecava Innovation Award getoond op Horecava.nl. De jury maakt de winnaar bekend op de eerste beursdag, die plaatsvindt van maandag 7 tot en met donderdag 10 januari 2019 in RAI Amsterdam.

Iedereen maakt kans

Iedereen kan meedoen aan de innovatieverkiezing, zowel exposanten als niet-exposanten. De verkiezing wil zo een goed overzicht bieden van belangrijke innovaties in de branche. Inzenden kan in vier categorieën:

1. Food & Beverage
2. Equipment & Services
3. Concepts, Interior & Design
4. Digital, Apps & Social Media.

De jury beoordeelt de inzendingen op vier hoofdcriteria: het innovatieve karakter, omzetkansen, of ze het werken aangenamer maken en of ze de kwaliteit verbeteren. Daarnaast is er een overkoepelende categorie voor duurzaamheid en wordt één inzending beloond met de Karel de Vos Duurzaamheid Award, venoemd naar de initiatiefnemer en jarenlang voorzitter van deze wedstrijd.

Deze prijs is voor de innovatie die het meeste blijk geeft van een duurzame, toekomstgerichte visie en die de sector een verfrissende impuls geeft, met een gezonde kans op rendement en geproduceerd met respect voor mens, dier en planeet. Inschrijven kan tot en met 26 oktober.

Heb jij een super goed idee? Klik hier om je in te schrijven.