Nieuwe horeca hotspot: pizza en bier in 't Blauwe Theehuis - JAM! Horeca
BLOG.
blauwe theehuis hotspot

Nieuwe horeca hotspot: pizza en bier in ’t Blauwe Theehuis

Vanaf vandaag is Amsterdam weer een hotspot rijker, want Renato’s Amsterdam en Brouwerij ’t IJ openen samen een Proeflokaal in het vernieuwde Blauwe Theehuis! Als je dus nog op zoek bent naar een plek om deze week van het zwoele zomerweer te genieten, hoef je niet meer verder te kijken. Wat kun je verwachten? Heerlijke plaatpizza’s in meerdere formaten en een fris speciaalbiertje in het midden van het Vondelpark. ’t Blauwe Theehuis is daarnaast ook voorzien van een frisse lak verf en een ruim terras. Wij voorspellen nu al dat dit dé plek wordt waar geheel Amsterdam voor gaat uitlopen deze zomer!

blauwe theehuis hotspot

Renato’s & Brouwerij ’t IJ bundelen kracht

Onze klant Renato’s is al jaren een gevestigde naam onder alle pizzaliefhebbers in Amsterdam. Met een Pizzeria, Laboratorio en Osteria in de Amsterdamse Pijp én een locatie in de Foodhallen in West laten ze namelijk menig bourgondisch hart sneller kloppen. Eigenaren Freek Schraa en Kim Lakho waren in voor een nieuw avontuur, en dat betekende in dit geval een samenwerking met Brouwerij ’t IJ! De bekende bierbrouwerij serveert hun speciaalbieren met veel succes. Aangezien bier en pizza een gouden combinatie is, besloten ze samen ’t Blauwe Theehuis over te nemen. Na een renovatie is het langverwachte moment vandaag dan eindelijk zover: de deuren van het Proeflokaal zijn open! Extra bonus: op het grote terras zijn potjes jeu de boules en tafeltennis ook mogelijk. De perfecte locatie om met een groep vrienden af te spreken, dus.

blauwe theehuis hotspot

Pizza al taglio

Het zijn niet zomaar pizza’s die ze serveren; de pizza al taglio is er in het perfecte borrelformaat! Dit Romeinse concept staat voor een rechthoekige pizzavorm, waardoor het prima uit de hand te eten valt. Heb je meer honger of ben je met een groep? Dan is het ook mogelijk om een halve of hele pizza te delen. De ingrediënten worden allemaal uit Italië geïmporteerd, dus je kunt rekenen op de meest kakelverse mozzarella en zoete tomaatjes.

blauwe theehuis hotspot

Volg je ons al?

Inmiddels doet JAM! de HR voor 175 klanten. Ben je benieuwd welke horecagelegenheden zich nog meer bij JAM! hebben aangesloten? Bekijk dan onze klantcases, volg onze social media pagina’s (FacebookInstagramLinkedIn) en vergeet vooral niet onze blog-pagina te checken. Hier zetten we geregeld onze klanten in het zonnetje!