Risico’s loop je niet meer, als je bij een payrollbedrijf zit. En de mensen op kantoor zijn heel behulpzaam.

Niels Koomans, eigenaar
Bertmans klantcase

Verlichting werkdruk

Het eigentijdse restaurant Bertmans en Bertmans Noord, beide gevestigd in Rotterdam, biedt haar gasten afwisselende, veelgeprezen menu’s. Niels Koomans is de trotse eigenaar van de succesvolle restaurants. Niels vertelt dat de restaurants een payrollpartner in de arm wilden nemen om de werkdruk van de personeelsadministratie te verlichten. “Toen wij het tweede restaurant begonnen, werd het personeelsbestand verdubbeld. En dan ben je dagelijks bezig met contracten verlengen, contracten opstellen, et cetera. En dat begon een dagtaak te worden.” Bovendien wilden de organisaties hun risico’s spreiden. “Je kunt ervoor kiezen je personeel zelf te verzekeren, wat geen goedkope optie is en je hebt nog steeds alle administratie zelf. Daarnaast hebben wij steeds meer werknemers met contracten voor onbepaalde tijd en dat brengt risico’s met zich mee voor ziekte en ongevallen.”

Concurrerend tarief

Niels kwam via de bedrijfsadviseur snel in contact met JAM!. JAM! kwam met een goede deal en bood de restaurants een concurrerend tarief, vertelt Niels. Bovendien werden de overige voordelen snel duidelijk. “Risico’s loop je niet meer, als je bij een payrollbedrijf zit.” De samenwerking is altijd “heel goed verlopen,” aldus Niels. “De mensen op kantoor zijn heel behulpzaam.” 

Eenvoudig communiceren en minder werk

Niels beschrijft dat bij JAM! de directe communicatielijnen prettig werken. “Wij hebben twee restaurants, en je wilt niet de hele dag bezig zijn met contracten maken.” Door de samenwerking met JAM! kan Niels zich weer richten op ondernemen en worden de risico’s voortaan uit handen genomen door de payrollpartner.

In een oogopslag

19 medewerkers met vaste uren

Losse verloning voor oproepers

36.000 uur per jaar