Deats Recruitment

Deats is partner van JAM!. Deze vernieuwde manier om aan een baan in de horeca te komen, draait het sollicitatieproces om.

Snel & makkelijk
Jij solliciteert op horecatoppers die openstaan voor een volgende stap, of terug willen keren naar de horecabranche. En dat zelfs voordat ze zelf actief op zoek gaan.

Kwaliteit kandidaten
Wij stellen de wensen van het personeel centraal. Daarom maakt veel horecatalent een profiel bij ons aan – desgewenst anoniem.

Hedendaagse oplossing
Deats is dé oplossing voor het vinden van horecatoppers. Zie het als een combinatie van LinkedIn en een datingapp, speciaal voor de horeca en het personeel!


deats recruitment jam

Horecatalent is schaars door corona

Bijna 90.000 medewerkers hebben in 2020 elders een baan gezocht. Deats brengt jou in contact met echte horecatalenten die staan te springen om weer terug te stappen in de horeca. Al voordat ze actief op zoek gaan.

Transparant én anoniem

Wij staan voor privacy. Zowel voor de werknemer als de werkgever. Dit betekent dat je alleen gegevens ontvangt als een medewerker een gesprek met je aan wilt gaan.

Toppers solliciteren niet…

… op hen wordt gesolliciteerd. En dat maakt Deats mogelijk.

deats recruitment jam

Meer informatie?

JAM! werkt met trots samen met Deats. Bovendien gingen een hoop mooie horecazaken je al voor, zoals Ron Blaauw, The Harbour Club en Bertmans. Bekijk hier de website van Deats voor alle mogelijkheden.

Onze klanten

Veel gestelde vragen

Deats is een vernieuwde manier om aan een baan in de horeca te komen. We draaien het sollicitatieproces om. Met Deats matchen we jouw bedrijf met topkandidaten uit de markt die precies voldoen aan je wensen. Onze algoritmes stellen profielen voor die passen bij wensen van jou én het talent.
Aanmelden op Deats is gratis, gemakkelijk en snel. Horecatalent hoeft geen cv te creëren, maar maakt snel een profiel aan. Als werkgever kun jij door deze profielen heen scrollen, waardoor je binnen een mum van tijd talent vindt die bij jouw zaak past.
Deats is voor iedereen die een horecazaak heeft, werkzaam is in de horeca, of wilt werken binnen de horeca. We hebben hele diverse rollen en profielen, maar ook diverse bedrijven met diverse wensen. Zo kan Deats voor iedereen een goede match maken.
Het opstellen van een vacature kost veel tijd voor jou als horecaondernemer. Vaak wordt een functie via-via ingevuld. Veel talent is passief op zoek naar een baan, maar voor een betere stap willen ze wel van baan wisselen. Ze hebben alleen geen zin om hiervoor contant vacaturesites te bezoeken, cv’s te maken en motivatiebrieven te schrijven. Ook weten ze vaak niet wat ze waard zijn in de markt. Veel bedrijven lopen daardoor veel talent mis, terwijl talent niet altijd weet hoe ze aan een mooie baan moeten komen. Wij hebben een goed beeld van de wensen van de bedrijven én van de werknemers. Dit ondersteund door onze algoritmes zorgt ervoor dat we snel de juiste matches kunnen maken.