Borrels, darten en Formule 1 bij Teasers Zaandam - JAM! Horeca
BLOG.
Teasers Zaandam

Borrels, darten en Formule 1 bij Teasers Zaandam

Sinds vrijdag 28 augustus zijn de deuren van Teasers Zaandam geopend. Het is een horecazaak die zich siert door de vele mogelijkheden: een borrel doen op het terras, een potje darten of een live uitzending van Formule 1. Tel daar binnenkort ook nog eens een volledig uitgeruste steengrill aan iedere tafel bij op en je bent zó de hele dag zoet. ‘Na de coronacrisis wordt het ook mogelijk om er tot in de late uurtjes te dansen,’ zegt eigenaar Glenn de Koning, een rasechte Zaandammer. Met een JAM!-team vol Zaanse collega’s, zijn we natuurlijk trots om Teasers als relatie te hebben. Oftewel: het is hoog tijd dat we deze nieuwe Zaanse parel uitlichten.

Teasers Zaandam
Tijdens het openingsweekend eind augustus openden de deuren van Teasers Zaandam; het was meteen een groot succes

A-locatie met zes dartbanen

Tweeëneenhalf jaar geleden begon voor Glenn en partner Kevin de gedachte om op de A-locatie in Zaandam een zaak te openen. ‘We hebben al een bruin café en we weten dat de Zaanstreek van darten houdt; onze twee dartbanen zijn dus continu bezet. We wilden daarom een nieuwe zaak met meer dartbanen, maar waar je ook heengaat als je op het terras een hapje en een drankje komt doen.’ Teasers is om deze reden ingedeeld in twee delen: terras en restaurant voorin, tv’s met sportuitzendingen en maar liefst zes (!) dartbanen achterin. Begin dit jaar werd het contract getekend en op 1 augustus konden Glenn en Kevin het pand gaan verbouwen. Inmiddels is de zaak nagenoeg klaar. Als de steengrill arriveert, kan men bij Teasers ook terecht voor diner. Het openingsweekend was alvast een succes. ‘Ik heb amper geslapen, maar dat is een goed teken,’ lacht Glenn met een schorre stem.

Teasers Zaandam
Achterin de zaak zijn er maar liefst 6 (!) dartbanen voor de fans

Genoeg mogelijkheden ondanks coronavirus

‘Het is een geluk dat we de zaak niet al eerder dit jaar in handen hadden vanwege het coronavirus; hierdoor hebben we geen extra kosten gemaakt,’ laat Glenn weten. Inmiddels hebben ze Teasers volledig corona-proof ingericht. Bovendien hebben ze goed contact met ondernemers in de buurt, waardoor ze gezamenlijk kunnen sparren over horeca-oplossingen. Hoe de toekomst van Teasers eruitziet? Glenn is duidelijk: ‘Als het weer kan, willen we zo snel mogelijk een dj erin.’ Al is die datum nog onduidelijk, ook zonder dansmogelijkheden is de gloednieuwe zaak een aanrader in Zaandam.

Teasers Zaandam
Zodra het weer kan, zal deze bar druk bezet zijn door een dansende menigte

Op de hoogte blijven?

Ben je benieuwd welke horecagelegenheden zich nog meer bij JAM! hebben aangesloten? Bekijk dan onze klantcases, volg onze social media pagina’s (FacebookInstagramLinkedIn) en vergeet vooral niet onze blog-pagina te checken. Hier zetten we geregeld onze klanten in het zonnetje! Zo schreven we vorige week nog over een andere nieuwe klant, grandcafé en cultuurhuis Laurentz in Heemskerk.