Blog

Wieteke Vonk

De JAM! Academy: horecatrainingen voor een hogere productiviteit en meer plezier

Wat maakt een horecamedewerker tot een bedieningstopper, een keukentijger of een afwasheld? Juist: zijn/haar gastvrijheid, service en kwaliteit! Natuurlijk zijn deze eigenschappen gedeeltelijk toe te wijzen aan iemands karakter, maar een hoop valt ook aan te leren. En dat begint bij een goede basis. Daarvoor zijn wij de JAM! Academy gestart, waar klanten van JAM! de mogelijkheid hebben om hun personeel horecatrainingen te laten volgen. Oftewel: het is een investering die niet achter mag blijven in een succesvolle horecaonderneming.

Lees meer

MyJAM!

Wieteke Vonk

Maak kennis met MyJAM!: ons nieuwe online portal

Wij zijn bij JAM! altijd bezig met het zoeken naar innovatieve methodes om alles voor onze klanten en medewerkers nóg makkelijker en efficiënter te maken. De afgelopen vier maanden hebben we onze ideeën gebundeld en op de foto zie je alvast een sneak peek van het eindresultaat.Lees meer