Blog

Wieteke Vonk

City Hall Leiden en De Firma Nijmegen in Terras Top 100!

Deze week kwam de Terras Top 100 2019 uit van Misset Horeca: een ranglijst waarin de beste 100 terrassen van Nederland een eervolle vermelding krijgen. En wat bleek: maar liefst twee van onze relaties staan te stralen in deze top 100! City Hall in Leiden en De Firma in Nijmegen mogen beide rekenen op een plek bij de beste 50 terrassen. Dat verbaast ons natuurlijk niets, en daarom vertellen we je graag meer over deze waanzinnig toffe plekken.

Lees meer
horecazaak advies

Wieteke Vonk

Horecaondernemers geven 7 tips: zo creëer jij een succeszaak

Een succesvolle horecazaak tot stand brengen is makkelijker gezegd dan gedaan, maar met de juiste middelen zeker een haalbaar doel. In ons vorige artikel gaven we tips over hoe horecaondernemers gasten naar hun bar of restaurant toe kunnen trekken. Maar andersom is het natuurlijk net zo belangrijk om getalenteerd personeel onder je vleugels te nemen! Hoe creëer je een plek waar je als horecatopper graag aan de slag zou gaan? We vroegen het onlangs aan een aantal succesvolle horecaondernemers in Nijmegen waar wij mee samenwerken, en zij hadden een frisse kijk op het onderwerp! Lees gauw verder voor hun zeven tips.Lees meer

blauwe theehuis hotspot

Wieteke Vonk

Nieuwe horeca hotspot: pizza en bier in ’t Blauwe Theehuis

Vanaf vandaag is Amsterdam weer een hotspot rijker, want Renato’s Amsterdam en Brouwerij ’t IJ openen samen een Proeflokaal in het vernieuwde Blauwe Theehuis! Als je dus nog op zoek bent naar een plek om deze week van het zwoele zomerweer te genieten, hoef je niet meer verder te kijken. Wat kun je verwachten? Heerlijke plaatpizza’s in meerdere formaten en een fris speciaalbiertje in het midden van het Vondelpark. ’t Blauwe Theehuis is daarnaast ook voorzien van een frisse lak verf en een ruim terras. Wij voorspellen nu al dat dit dé plek wordt waar geheel Amsterdam voor gaat uitlopen deze zomer!

Lees meer