medewerker horeca

Paul Bergsma

De Dag van de Horecamedewerker 2018

Maandag 24 september vindt de tweede editie van De Dag van de Horecamedewerker plaats! Een dag vol workshops, food en fun. De koningin van de cocktails Tess Posthumus en BBQ-koning Jord Althuizen zijn ook  van de partij. Het vindt plaats in de Winkel van Sinkel. De dag staat geheel in het teken van de horecaprofessional en de ontwikkeling in hun vak én persoonlijke vaardigheden.

FNV Horeca vindt het noodzakelijk dat er meer aandacht komt voor opleiding en ontwikkeling en geeft hier met De Dag van de Horecamedewerker op 24 september concreet invulling aan. Tijdens deze dag kunnen horecaprofessionals workshops volgen en hun vakkennis uitbreiden.

Check hier het volledige programma.

JAM! geeft ook veel aandacht aan opleiding en ontwikkeling en is daarom de JAM! Academy gestart. Alle JAM!-medewerkers krijgen toegang tot deze digitale leeromgeving om zo te kunnen excelleren in hun vak. Ook maakt JAM! speciaal voor haar klanten op maat gemaakte trainingen die volledig afgestemd zijn op de werkplek van de horecamedewerker.

Opleiding en ontwikkeling in gastvrijheidservice én kwaliteit spelen een steeds belangrijkere rol in het succes van jouw horecaonderneming. Zeker sinds de opkomst van recensiewebsites waar in grote meerderheid de “service” vaak het slechts wordt beoordeeld. En dat is zonde, want hierdoor loop je niet alleen nieuwe gasten mis maar zullen bestaande gasten ook minder snel terugkomen. Het trainen van je personeel is een investering die niet achter mag blijven in een succesvolle horecaonderneming. Met JAM! Academy zorgen wij er voor dat zowel nieuwe medewerkers als je huidige medewerkers getraind worden!